Ulefos A/S

Ulefos er nordens førende leverandør af VA-produkter og kloakstøbegods. Ulefos er et nordisk selskab med salg og produktion af produkter til vand og spildevandssektoren.
Vores kunder er grossister, kommuner og forsyninger samt arkitekter.

Vi er et selskab baseret på traditioner, videreført i generationer med hårdtarbejdende, dygtige kollegaer. Vi er forskellige, men alligevel ens. Vi deler den nordiske identitet og vi har de samme værdier. 

Ulefos Gruppen har to fabrikker i Norge, jernstøberiet Ulefos Jernværk i byen Ulefoss og Norges eneste ventilproducent, Ulefos Esco i Kongsberg samt én fabrik i Finland, jernstøberiet Ulefos Niemisen Valimo. Derudover har Ulefos Gruppen salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Finland, som har flere forskellige kundegrupper til vand- og afløbsindustrien. 


Ulefos har bred vifte af produkter til Vand- og afløb. Vi forhandler produkter af høj kvalitet. 
Sortimentet er bredt med alt fra brønddæksler, rendestens riste til ventiler, målerbrønde, trækfaste koblinger, rep. produkter, fittings og målerforskruninger.

Vores produkter er fortrinsvis fremstillet på egne fabrikker, men vi forhandler også produkter fra udvalgte kvalitets leverandører fra ind- og udland som vi anser som vores nære samarbejdspartnere. 


Ulefos gruppen er således forhandler af de innovative afvandings render fra Filcoten. Ulefos Filcoten afvandings render er fremstillet i fiberforstærket beton. Udvalget er stort og dækker ethvert behov. Ideelt til installation i fortove, parkeringsarealer og gågader.


Ulefos Jernværk konkurrerer helst på miljø og vi skilter gerne med vores miljøprofil og bæredygtig produktion. Vi vurderer miljøaspekter i alle vores arbejdsgange. Ulefos Jernværk anvender hovedsageligt miljøvenlig genbrugsmateriale. Produktion og salg er ISO 9001 og ISO 14001 godkendt. Ulefos Jernværk producerer efter EN-124 standard.

Vi brænder for at levere kvalitet, at være først ude med nyheder og innovation, for vores lange tradition og for bæredygtighed. 

Vi er stærke på vand! Når dette er vigtigt for dig bør du vælge Ulefos.


Ulefos - When water matters

 

 Find vej

Ulefos A/S
Industriholmen 3-5
2650 Hvidovre

TEL: 36 49 61 11
FAX: 36 49 08 91
MAIL: post@ulefos.dk