Målrettet sælger med teknisk flair – Sjælland.

Hos Ulefos har vi travlt, derfor udvider vi vores sælgerstab.

Brænder du for salg og gode kunderelationer? Har du ambitioner om at gøre en forskel i hverdagen med salget som primære fokus? Får du mere energi af at være ude hos kunderne? Så har vi jobbet til dig.
Ulefos er nordens førende leverandør af VA-produkter og kloakstøbegods. Vi er et nordisk selskab med salg og produktion af produkter til vand og spildevandssektoren. Vores kunder er grossister, kommuner og forsyninger samt arkitekter.

Vi er i dag 12 medarbejdere tilknyttet virksomheden, som har hovedkontor i Hvidovre.

Din profil:

Det vigtigste er at du som sælger har motivation til at udvikle eksisterende kunder samt få nye kunder inden for hele vores produktsortiment.

Vi forventer at du arbejder selvstændigt og struktureret. Du får stor indflydelse på din hverdag med støtte fra marketing og internt salg til at blive en succes. Vi forventer du er hos kunderne 90% af tiden og ellers på vores kontor i Hvidovre. 

Du bliver en del af en meget dynamisk organisation, hvor man har en åben, humoristisk og positiv omgangstone. Holdningen er, at vi er her for at arbejde, men at det ikke behøver at være kedelig at gå på arbejde. 

At du besidder et godt humør, og er i stand til både at arbejde meget selvstændigt og sammen med andre, er vigtige egenskaber, som vil blive prioriteret højt. 

Vi forestiller os at du har kendskab til branchen og har lidt erfaring som sælger i marken. Vi sørger selvfølgelig for grundig oplæring i vores produkter, en del af oplæring vil foregå på vores fabrikker i Norge og Finland samt hos udvalgte leverandører.

Du er god til skandinavisk, og har en god forståelse for engelsk i skrift og tale. Derudover er du en habil bruger af MS Office pakken.

Rejsedage og aftenarbejde vil være en del af jobbet, da vi deltager på messer og afholder kundearrangementer. 

Du får en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring m.v. Du referer til Adm. Direktør.

Så ser du dig selv i et miljø, hvor du kan udfolde dine talenter og personlighed med kompetente kollegaer og med kort vej til beslutningerne, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV på henrik.just@ulefos.com

 Historie

 

Vores kunder er grossister, kommuner og forsyninger samt arkitekter.

Vi er et selskab baseret på traditioner, videreført i generationer med hårdtarbejdende, dygtige kollegaer. Vi er forskellige, men alligevel ens. Vi deler den nordiske identitet og vi har de samme værdier. 

Ulefos Gruppen har to fabrikker i Norge, jernstøberiet Ulefos Jernværk i byen Ulefoss og Norges eneste ventilproducent, Ulefos Esco i Kongsberg samt én fabrik i Finland, jernstøberiet Ulefos Niemisen Valimo. Derudover har Ulefos Gruppen salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Finland, som har flere forskellige kundegrupper til vand- og afløbsindustrien. 

Ulefos har bred vifte af produkter til Vand- og afløb. Vi forhandler produkter af høj kvalitet. 

Sortimentet er bredt med alt fra brønddæksler, rendestens riste til ventiler, målerbrønde, trækfaste koblinger, rep. produkter, fittings og målerforskruninger.